پیوند: http://www.iqna.ir/fa/news_detail.php?ProdID=1041449
گروه فضای مجازی: رئيس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال با اشاره به پروژه شبيهسازی حرم ائمه(ع) اظهار كرد: تاكنون پروژه شبيهسازی امام رضا(ع) را تهيه كردهايم و بهزودی سه پروژه شبيهسازی مكه، مدينه و نجف را روانه بازار خواهيم كرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، رئيس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال در مراسم انعقاد تفاهمنامه ميان اين مركز و دانشگاه صنعتی شريف كه امروز در اين دانشگاه برگزار شد، با اشاره به پروژه شبيهسازی حرم ائمه(ع) اظهار كرد: تاكنون پروژه شبيهسازی امام رضا(ع) را تهيه كردهايم و بهزودی سه پروژه شبيهسازی مكه، مدينه و نجف را روانه بازار خواهيم كرد.
عليزاده تصريح كرد: همچنين 14 جشنواره را آماده برگزاری داريم كه میتوان به جشنوارههای انيميشن سال توليد ملی، جشنواره سبك زندگی، رسانههای مهدوی و عكس و فيلم تلفن همراه اشاره كرد. ما آمادگی داريم تا جشنوارههای مشتركی با موضوع انيميشن با دانشگاهها برگزار و اعتبارات آن را تأمين كنيم.
وی افزود: آمادگی داريم تا از امروز روی شبكه اجتماعی شريف كار كنيم و آن را راهاندازی كنيم، زيرا برند اين شبكه مناسب است و میتوانيم نتايج مطلوبی را از آن كسب كنيم. در دوره مسئوليتم به بخش خصوصی توجه ويژهای داشتم و تمام كارهايی كه انجام شده از سوی بخش خصوصی است، زيرا معتقدم دولت در هيچ حوزهای كارفرما و پيمانكار خوبی نيست و فضای مجازی میطلبد كه از سوی بخش خصوصی انجام شود.
عليزاده با بيان اينكه 270 شبكه ملی فرهنگ(خانههای ديجيتال) را با حضور رئيس جمهور افتتاح كرديم و تا پايان دولت دهم اين تعداد را به يك هزار خواهيم رساند، عنوان كرد: شبكه توزيع مويرگی را تا قبل از ماه مبارك رمضان گسترش خواهيم داد و با 2500 استند فروش اينترنتی فيلم، انيميشن و بازی را در هايپرماركت، سوپرماركت، شهركتاب خواهيم داشت و تا پايان شهريور پنج هزار استند را محقق خواهيم كرد.
رييس مركز توسعه فناوری اطلاعات و رسانههای ديجيتال اظهار كرد: فروش الكترونيكی محصولات فرهنگی را در نشانی www.saramad.ir خواهيم داشت و علاوه بر آن بسياری از پايگاههای اطلاعرسانی محصولات را معرفی خواهند كرد.
وی اصلیترين مشكل را در برنامهريزی مناسب در فضای مجازی دانست و گفت: مشكلی در اعتبارات و منابع مالی نداريم بلكه اصلیترين مشكل ما در برنامهريزی است، زيرا ما روی يك پروژه سه ميليارد تومان سرمايهگذاری كرديم و اعتقاد داريم كه از اين پروژه 20 ميليارد تومان بازگشت سرمايه خواهيم داشت.