عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از نوشتن مجموعه مجلدات تاریخ تفسیر قرآن کریم برای بررسی مفسران و تطورات تفسیری قرون مختلف اسلامی خبر داد.
حجتالاسلام و المسلمین علیاکبر بابایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از تالیف جلد سوم تاریخ تفسیر قرآن خبر داد و گفت: تاکنون دو جلد از این مجموعه تالیف و منتشر شده است.
وی با اشاره به اینکه در مجموعه این مجلدات تاریخ تفسیر اعم از شناسایی مفسران، کتب تفسیری، تطورات و تحولات تفسیر و … در قرون مختلف مورد بحث قرار گرفته است افزود: در نخستین جلد از این مجموعه ۳۲۰ سال ابتدایی قرون اسلامی از صدر اسلام مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
بابایی بیان کرد: در جلد اول مفسران، کتب تفسیری و تطورات و تحولات صورت گرفته در عرصه تفسیر قرآن از دوره رسالت پیامبر گرامی اسلام تا پایان غیبت صرغی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.
وی افزود: در جلد دوم این مجموعه نیز مفسران، کتب تفسیری و تحولات صورت گرفته در عرصه تفسیر قرآن از آغاز غیبت کبری و قرون پنج و شش یعنی ۲۷۰ سال بعد از غیبت صغری بحث شده است.
بابایی عنوان کرد: در جلد سوم این مجموعه نیز به تحولات و کتب تفسیری و مفسران قرون هفت، هشت و نهم پرداخته شده است.
وی ادامه داد: مجلد اول این مجموعه منتشر شده و در دسترس علاقهمندان قرار دارد و جلد دوم نیز خاتمه یافته و امیدوارم تا اوایل سال آینده منتشر شود همچنین جلد سوم نیز در دست نوشتن است.
یادآور میشود، تاکنون از این قرآنپژوه آثار متعددی از جمله قواعد تفسیری منتشر شده و در دانشگاهها و حوزههای علمیه تدریس میشود.
تدوین و تالیف مجموعه کتب تاریخ تفسیر قرآن