پیوند: http://www.iqna.ir/fa/news_detail.php?ProdID=1084247
گروه فضای مجازی: مدير اداره امور پژوهشی مجتمع آموزش عالی فقه تصريح كرد: در مسابقه وبلاگنويسی با محور پژوهش هيچ محدوديتی برای شركتكنندگان وجود ندارد و وبلاگنويسانی كه حوزوی نيستند نيز میتوانند در اين مسابقه شركت كنند.
حجتالاسلام حجتالله مهدیزاده، مدير اداره امور پژوهشی مجتمع آموزش عالی فقه، در گفتوگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به برگزاری مسابقات علمی، پژوهشی در مجتمع آموزش عالی فقه، اظهار كرد: در اين مجتمع، مسابقات مشابهی نيز به همت معاونت فرهنگی- تربيتی و معاونت آموزشی برگزار میشود، اما با توجه به اهميت نشر و گسترش معارف قرآن و اهل بيت(ع) در فضای مجازی و انجام كارهای علمی و تحقيقی در آن، تصميم گرفتيم تا مسابقهای با نام «وبلاگنويسی» با رويكرد معارفی و علمی، پژوهشی را برگزار كنيم.
وی افزود: در اين مسابقه وبلاگنويسی، هيچ محدوديتی برای شركتكنندگان وجود ندارد و بلاگنويسانی كه حوزوی نيستند، نيز میتوانند در اين مسابقه جذاب شركت كنند. همچنين صاحبان وبلاگهای علمی، پژوهشی كه در زمينه علوم معارفی فعاليت میكنند، میتوانند با احراز هويت حقوقی خود در ارائه وبلاگ مورد نظر، در اين مسابقه شركت كنند.
مدير اداره امور پژوهشی مجتمع آموزشی عالی فقه با اشاره به اينكه مسابقه وبلاگنويسی در دو سال گذشته نيز برگزار شده و با استقبال وبلاگنويسان همراه بوده است، خاطرنشان كرد: وبلاگنويسان، بايد در موضوعات انتظار، وظايف منتظران و ويژگیهای جامعه منتظر، وحدت امت اسلامی و حكومت واحد جهانی، بيداری اسلامی، ولايت فقيه، امام هادی(ع)(سيره عبادی و سيره اقتصادی)، فرهنگ عفاف و حجاب اسلامی، عرفانهای نوظهور و پاسخ به سؤالات و شبهات گوناگون دينی، وبلاگهای خود را ارائه دهند.
وی بيان كرد: ارائه محتوای علمی مناسب با نياز جامعه و ساختار و شكل مناسب وبلاگ نيز دارای اولويت و امتياز است. همچنين برای اينكه شركتكنندگان بتوانند به وبلاگهای خود سروسامان بيشتری دهند، مهلت ارسال آثار را تا 20 شهريور در نظر گرفتيم.
حجتالاسلام مهدیزاده، به معيارهای ارزيابی وبلاگها اشاره كرد و يادآور شد: حجم و نفوذپذيری محتوای ارائه شده بر مخاطب و استفاده از منابع متقن و قالب و ميزان مناسب بودن ساختار ظاهری سايت با محتوا، از ملاكهای ارزيابی اين آثار به شمار میرود.
حجتالاسلام والمسلمين مهدیزاده، با اشاره به آثار مجازی در خور توجه طلاب مجتمع آموزش عالی فقه، گفت: در سال گذشته، شش انجمن از چهارده انجمن مجتمع، از انجمنهای برتر المصطفی شناخته شدند كه همه آنها سايتهای پژوهشی در خور توجه دارند.