هارد قرآنی و حدیثی مشتمل بر هزاران فایل با محتوای قرآنی و حدیثی از سوی جامعة المصطفی(ص) تولید شده است.
حجتالاسلام والمسلمین یوسف محمدی، مسئول فعالیتهای ترویجی قرآن و حدیث جامعة المصطفی(ص) در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) گفت: محتوای قرآنی و حدیثی مبین، طی دو سال گذشته توسط اداره کل قرآن و حدیث جمعآوری، پالایش و یکسانسازی شده است.
وی ادامه داد: هماکنون ۱۲۷ هزار فایل در دستهبندیهای صوت، عکس، فیلم، کتاب، نرمافزار، اسلاید، معرفی شخصیت، معرفی پایگاه، پیامک و … ارائه شده است.
محمدی اظهار کرد: این محتوا با همکاری نمایندگیها و طلاب در حال به روزرسانی و افزایش است و سالانه نسخه جدیدی از آن نیز ارائه میشود.
وی همچنین با اشاره به محتوای این مجموعه عنوان کرد: بخش صوت با بیش از ۱۰۴ عدد فایل بخشهایی چون؛ قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، اذان، ادعیه، زیارات، مناجات، آموزش، سخنرانی، داستانهای قرآنی، کتابهای صوتی و … را شامل شده است؛ به عنوان نمونه در بخش قرآن، فایلهای صوتی تلاوت به صورت تحقیق، ترتیل و تحدیر و تفسیر و مفاهیم ارائه شده است.
محمدی تصریح کرد: بخش فیلم دارای ۴,۳۳۵ عدد فایل در بخشهای قرآن، حدیث، دعا و مناجات، آموزشی، اذان و نماز، تواشیح و میان برنامه، ابتهال، فیلم و سریال، انیمیشن، مستند، سخنرانی و … است.
وی افزود: بخش عکس با ۱۱,۹۶۱ عدد فایل در بخشهای قرآن و عترت، قرآن و ملل، قرآن و هنر، اماکن مقدسه، مناسبتها، چهرههای قرآنی، فعالیت قرآنی مراکز المصطفی(ص)، جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی(ص) و …است.
مسئول فعالیتهای ترویجی قرآن و حدیث جامعة المصطفی(ص) بیان کرد: بخش کتابخانه با ۳,۰۶۶ عنوان کتاب به ۱۴ زبان فارسی، عربی، انگلیسی، اردو، اسپانیولی، آذری، ترکی، تجیکی، فرانسوی، روسی، آلمانی، ایتالیایی، بوسنیایی و مالایی و در دستهبندیهای قرآن، نهجالبلاغه، صحیفه سجادیه، احادیث، اهلبیت، ادعیه و زیارات و آثار بزرگان در این هارد جای گرفته است.
وی افزود: در بخش دیگری از این هارد به معرفی ۳۱۸ مورد پایگاههای اینترنتی در حوزههای قرآنی، حدیثی و معارفی که توسط اشخاص حقیقی یا سازمانها و نهادها ایجاد شدهاند پرداخته شده است.
وی عنوان کرد: معرفی شخصیتهای مطرح قرانی و حدیثی جهان اسلام نیز از دیگر بخشهای این هارد به شمار میرود که به معرفی فعالان حوزه قرآنی و حدیثی از جمله مترجم، مفسر، پژوهشگر، مروج، حافظ، قاری و هنرمند میپردازد.
محمدی ادامه داد: علاوه بر این بخش، نرمافزار نیز در این هارد جای گرفته است که تا کنون تعداد ۳۲۶ مورد از نرمافزارهای قرآنی و حدیثی مفید در قالب اندروید قابل ملاحظه و استفاده است همچنین بخش اسلاید، پیامک، فونت از جمله بخشهای دیگر این هارد هستند که دارای محتوای قابل استفاده و کاربردی برای فعالان عرصه قرآن و عترت است.
وی تاکید کرد: علاقهمندان جهت استفاده از این محتوا میتوانند به پایگاه قرآنی و حدیثی المصطفی به نشانی http://quran.miu.ac.ir مراجعه کنند.
هارد قرآنی و حدیثی «مبین» تولید شد